bazaar2

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΟΣΥΠ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τα Super Market του Ομίλου ¨Bazaar¨.

Σύμφωνα με την συνεργασία, θα δοθούν στα φυσικά μέλη της Ομοσπονδίας μας κάρτες των s/m , με την χρήση των οποίων τα μέλη μας θα μπορούν να κάνουν αγορές από τα 191 καταστήματα του Ομίλου σε όλη την επικράτεια, καθόλη την διάρκεια του έτους, έχοντας 5% έκπτωση σε κάθε τους συναλλαγή.

Η χορήγηση των καρτών θα γίνει στα μέλη μας χωρίς να δοθεί κανένα προσωπικό τους δεδομένο, έπειτα από συμφωνία μας με τον Όμιλο.

Ενόψει της επικείμενης σταδιακής έκδοσης των καρτών και της παραλαβής τους, από την επόμενη εβδομάδα, παρακαλούμε τους Συλλόγους να μας στείλουν άμεσα τα μέλη τους κατά Υπηρεσία, και σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα (σε επεξεργάσιμη μορφή), ώστε να γίνει η σχετική καταγραφή τους από την ΠΟΣΥΠ και στην συνέχεια να ακολουθήσει άμεσα η διανομή των καρτών, σε συνεννόηση με τους Συλλόγους.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Γ. Γραμματέα της ΠΟΣΥΠ, συναδέλφισσα Μεσολογγίτου.

Η ΠΟΣΥΠ εκτός από τις παρεμβάσεις της για τα κλαδικά μας θέματα, προσπαθεί με συνεργασίες και συμφωνίες, οι οποίες συνεχώς αναπτύσσονται, να διευκολύνει την καθημερινότητα των συναδέλφων μας, με την ποιοτική και εκπτωτική τους πρόσβαση σε υπηρεσίες και αγαθά.

Για το Δ.Σ.

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                

           ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ