Αρχείο Ανακοινώσεων ΠΟΣΥΠ

kataskinoseis2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, θα φιλοξενηθούν και φέτος, στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, Νέας Μάκρης Αττικής (Ζούμπερι, Λ. Ποσειδώνος), τα μέλη των Συλλόγων μας.

Τον συντονισμό και την οργάνωση αυτής της φιλοξενίας την ανέλαβε το ΔΣ της κατασκήνωσης που ορίστηκε με Υπουργική Απόφαση και στο οποίο συμμετέχει από την ΠΟΣΥΠ η Γ. Γραμματέας της.

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. ορίσθηκαν οι κάτωθι κατασκηνωτικές περίοδοι:

1η - Δευτέρα 01 Ιουλίου έως και Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

2η - Δευτέρα 15 Ιουλίου έως και Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

3η - Δευτέρα 29 Ιουλίου έως και Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

4η - Δευτέρα 12 Αυγούστου έως και Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

5η - Δευτέρα 26 Αυγούστου έως και Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024

6η - Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Στην κατασκήνωση θα διατεθούν συνάδελφοι μας για την Ομάδα Λειτουργίας της, με ενδεικτικές ημερομηνίες από τις 01 Ιουλίου 2024 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 ( οι ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν, κατόπιν σχετικής απόφασης του ΔΣ).

Παρακαλούμε να ενημερωθούν τα μέλη σας, που επιθυμούν να αποσπασθούν – διατεθούν κατά τα ανωτέρω διαστήματα ή μέρος αυτών στη κατασκήνωση για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες του, για την εύρυθμη λειτουργία της, ώστε να στείλουν τις σχετικές αιτήσεις τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. της ΠΟΣΥΠ, με κοινοποίηση στον Σύλλογο σας, το αργότερο ως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Κρίνεται σκόπιμο να υπάρχει συνεννόηση του υπαλλήλου με τον προϊστάμενο του καθώς και η σχετική έγκριση του.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα, προκειμένου να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες για την έκδοση της σχετικής απόφασης διάθεσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση θα επικοινωνείτε με το μέλος του ΔΣ της κατασκήνωσης, κ. Μεσολογγίτου Γεωργία.

Ο Πρόεδρος                                                                         Η   Γ. Γραμματέας

Σάββας Φωτιάδης                                                                    Γεωργία Μεσολογγίτου

τ. 6944507717                                                                         τ. 6934919217

Attachments:
URLFile size