ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

κε Περιφερειακέ Διευθυντή,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το έγγραφο που απευθύνατε στα προσωπικά emails των υπαλλήλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και μεταξύ άλλων τους ζητάτε να στείλουν στο δικό σας email, απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και προγραμματισμό για τη νέα σχολική χρονιά, στο πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών της υπηρεσίας, όπως διατείνεστε.

Αντιπαρερχόμενοι τον <<καινοτόμο>> τρόπο διοίκησης που εισάγετε με τα προσωπικά emails για άκρως υπηρεσιακά θέματα, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τόσο η ΑΔΕΔΥ, όσο και η ΠΟΣΥΠ με εξώδικη δήλωση της από τις 06 Απριλίου 2017, έχουν προκηρύξει Απεργία – Αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.

Έτσι απεργούμε και απέχουμε από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία της αξιολόγησης, όπως είναι και το δικό σας αίτημα προς τους συναδέλφους της Περιφερειακής Διεύθυνσης, διότι η καταγραφή από τα τμήματα του απολογισμού και του προγραμματισμού των εργασιών τους, αποτελεί ουσιαστική διαδικασία αξιολόγησης.

Επίσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν είστε αξιολογητής των υπαλλήλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης, αλλά μόνον των Προϊσταμένων της.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν την Απεργία – Αποχή και προς το δικό σας αίτημα.

Τέλος θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την Υπηρεσία που προΐσταστε, την στοχοθεσία που θέσατε για τα τμήματα, αν υπάρχει καθηκοντολόγιο αλλά και τα περιγράμματα των θέσεων εργασίας των υπαλλήλων.

Εκείνο δε, που μας κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι προσπαθείτε, μετά την καθολική σχεδόν συμμετοχή των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του Δημοσίου και του Υπουργείου μας, στην απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, να την εισάγετε με πλάγια μέσα στην υπηρεσία σας και μάλιστα όταν στο βιογραφικό σας σημείωμα επαίρεστε ότι ως Διευθυντής Σχολείου αρνηθήκατε να συμμετάσχετε στην προηγούμενη αξιολόγηση!

Αλήθεια τι άλλαξε τώρα;

Μήπως τώρα εκπροσωπείτε τη διοίκηση και μάλιστα από δοτή θέση;

Σίγουρα τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές της διοίκησης, ήδη τις έχουμε αξιολογήσει οι εργαζόμενοι!

 

 Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                         ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Εμφανίσεις: 2720