ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Κ.Υ.Υ.Π.

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Συνάδελφοι,

Εδώ και τρεις μήνες προσπαθώντας να δικαιολογήσετε τα συνδικαλιστικά σας αδιέξοδα, στοχοποιείτε την ΠΟΣΥΠ με ακατάσχετη παραπληροφόρηση και ανεύθυνη ρητορική.

Μετά το ράπισμα που δεχτήκατε από την ΑΔΕΔΥ, με την ομόφωνη απόφαση της για το απαγορευτικό δημιουργίας νέας Ομοσπονδίας

στο Υπουργείο Παιδείας, τραπήκατε σε άτακτη φυγή και δεν τολμήσατε ούτε να παρουσιαστείτε στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ στις 02/05/2017, παρά το αίτημά σας για συνάντηση.

Είναι δε τόσο μεγάλο το θράσος σας, που τολμήσατε να ισχυριστείτε ότι η ΠΟΣΥΠ διακίνησε πλαστό έγγραφο της ομόφωνης απόφασης της ΑΔΕΔΥ. Ακόμα και όταν το έγγραφο αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, συνεχίσατε να ψελλίζετε τις γνωστές σας ασυναρτησίες.

Ευρισκόμενοι σε τραγικά αδιέξοδα στοχοποιείτε πλέον και συναδέλφους σας, που προσπαθούν να διασώσουν τη σοβαρότητα του διοικητικού σας συμβουλίου, ασκώντας τους, σύμφωνα με καταγγελία τους, λεκτική βία, αλλά και εγκαλώντας τους για τη συμμετοχή τους στο 32ο Συνέδριο της ΠΟΣΥΠ, ξεχνώντας ότι αυτή ήταν η ομόφωνη υπόδειξη της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ προς όλους τους συνέδρους της ΠΟΣΥΠ.

Την απάντηση ήδη την πήρατε και θα την πάρετε από τα ίδια τα μέλη σας, όπου 177 από αυτά και ακόμη περισσότερα που δεν πρόλαβαν να υπογράψουν, το ένα μετά το άλλο αντιλαμβάνονται την σαθρότητα των επιχειρημάτων σας και την τραγικότητα των πεπραγμένων σας και έτσι σας αναγκάζουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της κανονικότητας.

Η ΠΟΣΥΠ δεν άσκησε ακόμη κανένα ένδικο μέσο κατά της παράνομης απόφασης σας για αποχώρηση από την Ομοσπονδία μας, διότι αφενός θα την θεραπεύσουν τα ίδια σας τα μέλη και αφετέρου δείχνοντας μετριοπάθεια και κατανόηση στην δύσκολη θέση που περιήλθατε θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια των 6 μηνών που μας δίνει ο ΑΚ για την προσβολή αποφάσεων Γενικών Συνελεύσεων.

Τέλος ο άκρατος πανικός σας οδήγησε να καταθέσετε αγωγή κατά των αρχαιρεσιών της ΠΟΣΥΠ και της συγκρότησης του Διοικητικού της Συμβουλίου. Επειδή είστε πολύ προβλέψιμοι, σας πληροφορούμε ότι η προσφυγή σας αυτή δεν θα επηρεάσει σε τίποτα τη λειτουργία της Ομοσπονδίας μας, διότι έχουμε λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα. Επίσης αποδεσμεύει την ΠΟΣΥΠ από κάθε διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης με τη πλειοψηφία του Διοικητικού σας Συμβουλίου. Σύντομα τις συνδικαλιστικές σας ήττες θα ακολουθήσουν και οι δικαστικές σας ήττες.

Συνάδελφοι,

Προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να πλήξετε και να διαλύσετε την Ομοσπονδία μας. Αντί αυτού πλήττετε καθημερινά και διαλύετε το Σύλλογο σας.

Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των ευθυνών σας και των περιστάσεων!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ 
ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΙΔΗ
Εμφανίσεις: 3157