Αίτημα συνάντησης με τον Υπουργό Παιδείας

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Κύριε Υπουργέ,


            Η Ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, ζητάει άμεση συνάντηση μαζί σας, καθώς εδώ και 2 μήνες, από τη προηγούμενη συνάντησή μας στις 23 Νοεμβρίου 2016, κανένα από τα ανοιχτά θέματα της διοίκησης της εκπαίδευσης, που είχαμε θέσει υπόψη σας, δεν έχει προχωρήσει.

 Με δεδομένη μάλιστα την στάση του Γ. Γραμματέα προς τη ΠΟΣΥΠ,  είναι αναγκαία η συνάντηση μαζί σας, διότι σε μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα της διοίκησης που παραμένουν στο κενό και σε άλλα για τα οποία έχουν προκύψει νέα δεδομένα, χρειάζεται να ξέρουμε πλέον τις θέσεις και τις προθέσεις σας.

 Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα θέματα των Οργανισμών που είναι υπό διαμόρφωση, των εκκρεμών μετατάξεων που έχουν παγώσει και δεν ξέρουμε τις πρωτοβουλίες και τις διαθέσεις σας, των μετατάξεων του Ν. 4172/2013 για τις οποίες έχει υπάρξει μεγάλη ανησυχία μετά το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ, τα προβλήματα στέγασης και λειτουργίας πολλών υπηρεσιών μας, κ.ά..

             Περιμένοντας την θετική σας ανταπόκριση στο αίτημά μας, σας υπενθυμίζουμε ότι στη προηγούμενή μας συνάντηση, δεσμευτήκατε για συνεχή διάλογο και επικοινωνία με την ΠΟΣΥΠ, καθώς και για το ορισμό ενός συνεργάτης σας ως υπεύθυνου για τα θέματα της διοίκησης, χωρίς κάτι από τα δύο να έχει μέχρι στιγμής υλοποιηθεί.

  

                                                       Για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΥ

Εμφανίσεις: 3191