Απόφαση 36oυ Έκτακτου Συνεδρίου ΠΟΣΥΠ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023

Στην Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουλίου 2023 διεξήχθη το 36ο Έκτακτο Συνέδριο της ΠΟΣΥΠ με μοναδικό θέμα: «Λήψη Πειθαρχικής Απόφασης επί αντικαταστατικών συμπεριφορών του “Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ΣΥΠΥΥΠ” κατόπιν της από 23/06/2023 απόφασης παραπομπής του Σωματείου στη Γ.Σ. από το Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ».

Επί του θέματος λήφθηκε, από το Συνέδριο, η πειθαρχική απόφαση της ¨Διαγραφής του Συλλόγου ΣΥΠΥΥΠ από μέλος της ΠΟΣΥΠ για τις αντικαταστατικές συμπεριφορές του¨, κατόπιν της μυστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη και στην οποία ψήφισαν 76 σύνεδροι, με τα κάτωθι αποτελέσματα:

Επί της Διαγραφής:

ΝΑΙ   ψήφισαν     50 σύνεδροι

ΟΧΙ       >>            25 σύνεδροι

ΛΕΥΚΟ   >>             1 σύνεδρος

 

Η ΠΟΣΥΠ θα παραμείνει αρωγός στα προβλήματα όλων των συναδέλφων μας, όλων των υπηρεσιών μας και του κλάδου μας στο σύνολο του.

Με αίσθημα θεσμικής ευθύνης, με γνώση και εμπειρία, προχωράμε στις νέες προκλήσεις, στις νέες διεκδικήσεις και στις νέες κατακτήσεις μας.

Προχωράμε μαζί με όραμα, με αλήθεια και εμπιστοσύνη, αντλώντας δύναμη από τους συναδέλφους που στηρίζουν την Ομοσπονδία σε κάθε της βήμα.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Ο ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ      

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εμφανίσεις: 160