ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ ΠΟΣΥΠ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ & ΙΑΣΩ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022

pronomia

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η ΠΟΣΥΠ με χαρά σας γνωστοποιεί την σύναψη συμβάσεων της Ομοσπονδίας μας, με τους Ομίλους Υγείας της Βιοϊατρικής και του Ιασώ, ώστε τα μέλη μας να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές παροχές υγείας, σε προνομιακές τιμές.

 Οι συνάδελφοι μας, φυσικά μέλη των Συλλόγων σας, από την Δευτέρα 21/11/2022 θα μπορούν να επισκέπτονται τα 54 Διαγνωστικά Κέντρα σε Αθήνα, Πειραιά , Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, καθώς και τις Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη του Ομίλου της Βιοϊατρικής και επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους της ΠΟΣΥΠ, να λαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες στις προνομιακές τιμές της σύμβασης μας.

Το ίδιο ισχύει και με τις Κλινικές του Ιασώ σε Αθήνα και Λάρισα, όπου πάλι οι συνάδελφοι μας επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους της ΠΟΣΥΠ, θα λαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες στις προνομιακές τιμές της σύμβασης.

Ειδικά για τον Όμιλο του Ιασώ αν κάποιο μέλος σας, χρήζει λόγω ιδιαίτερων προβλημάτων του, ειδικών και πρόσθετων παροχών υγείας, θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με την Γ. Γραμματέα της ΠΟΣΥΠ, κ. Μεσολογγίτου Γεωργία, ώστε να διαχειριστεί το αίτημα αυτό με τον όμιλο του Ιασώ.                           

Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας και να τους στείλετε τόσο τα σχετικά έντυπα με τις προνομιακές τιμές των συμβάσεων μας με τους Ομίλους της Βιοϊατρικής και του Ιασώ (επισυναπτόμενα έγγραφα), όσο και την σχετική κάρτα μέλους της ΠΟΣΥΠ (επισυναπτόμενη κάρτα), την οποία θα εκτυπώνει και θα συμπληρώνει ο κάθε συνάδελφος, ώστε να ταυτοποιείται η ιδιότητα του μέλους, σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της κάρτας, το οποίο έχει σταλεί ήδη σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές των Ομίλων της Βιοϊατρικής και του Ιασώ.

Η ΠΟΣΥΠ βρίσκεται σε διαβούλευση και με τον Όμιλο Υγείας της EUROMEDICA, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτόν και στους συναδέλφους μας, των περισσότερων πόλεων της χώρας, που ζουν και εργάζονται εκτός της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης της Λάρισας και της Χαλκίδας.

Παρακαλούμε για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση να επικοινωνείτε με την Γ. Γραμματέα της ΠΟΣΥΠ, κ. Μεσολογγίτου Γεωργία, στο τ. 6934919217.

Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                                         ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

Εμφανίσεις: 660