Συνάντηση της ΠΟΣΥΠ με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Θόδωρο Λιβάνιο.

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023

LIBANIOS 11 2023

Η ΠΟΣΥΠ σήμερα συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Λιβάνιο, του κατέθεσε υπόμνημα και συζήτησε μαζί του  για το  δίκαιο  και εύλογο αίτημα της Ομοσπονδίας μας, αυτό της ύπαρξης αυτόνομων προϋπολογισμών στις 116 Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας για τις πάγιες και λειτουργικές τους δαπάνες.

Οι ανωτέρω δαπάνες μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται, κατά παράδοξο τρόπο,  από τις αιρετές Περιφέρειες, με αποτέλεσμα οι Υπηρεσίες μας πολλές φορές να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα λειτουργίας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ο Υπουργός αναγνώρισε το εύλογο του αιτήματός μας και δεσμεύτηκε να εξετάσει το ζήτημα άμεσα, με τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών, όπως και να μας ενημερώνει σε κάθε φάση της διαδικασίας.

Η ΠΟΣΥΠ που στην συνάντηση εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της κ. Φωτιάδη και την Πρόεδρο της ΕΝΕΡΥΠ κ. Μεσολογγίτου, δήλωσε στον κ. Υπουργό την βούληση και την δυνατότητα της να συνδράμει σε κάθε φάση της διαδικασίας αυτής, ώστε επιτέλους να βρεθεί λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα των Υπηρεσιών μας.

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ

Εμφανίσεις: 71