Αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας στην Θεσσαλία

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023

Thessalia plimmira

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΥΠ εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την άδικη απώλεια της ζωής των συμπολιτών μας και ελπίζει στην άμεση ανεύρεση όλων των αγνοούμενων κατοίκων της πληγείσας περιοχής.

Εκφράζει την απαίτησή του για την λήψη μέριμνας από το Υπουργείο Παιδείας και την ΠΔΕ Θεσσαλίας, που αφορά στην υπηρεσιακή κάλυψη και των διοικητικών υπαλλήλων που αδυνατούν να μετακινηθούν στις πληγείσες περιοχές και να προσέλθουν σε υπηρεσίες και σχολεία, μέχρι να αποκατασταθεί το ανυπαίτιο κώλυμα της απρόσκοπτης και ασφαλούς μετακίνησής τους.

 

Εκφράζει την απαίτησή του, για την άμεση και ουσιαστική συνδρομή και μέριμνα της Πολιτείας στην αποκατάσταση των πάσης φύσεως ζημιών και στην λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης των πληγέντων συμπολιτών μας.

 

Η στιγμή όμως αυτή, είναι η στιγμή της έκφρασης της δικής μας αρωγής και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας στην Θεσσαλία, που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως εδώ και μέρες.

Καλούμε όλα τα Σωματεία-μέλη μας και όλους τους συναδέλφους μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και να συμβάλουμε στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας, με είδη πρώτης ανάγκης, με υγειονομικό υλικό και με φάρμακα.

Η ΠΟΣΥΠ θα καταθέσει την βοήθεια της στην 4Η ΥΠΕ.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπάρχουν σημεία συλλογής της ανθρωπιστικής βοήθειας, ώστε να μετατρέψουμε την καταστροφή της πλημμύρας του Θεσσαλικού κάμπου, σε πλημμύρα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Κανείς δε θα μείνει μόνος του!

                                                                             Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εμφανίσεις: 79