ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023

kataskhnoseis 4

κ. Υπουργέ,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας,   επικοινωνεί μαζί σας, για να αιτηθεί έγκαιρα την παραχώρηση των κατασκηνώσεων του Αγ. Ανδρέα, για την φιλοξενία των εργαζομένων του Υπουργείου μας και των οικογενειών τους, για το χρονικό διάστημα από 05 Ιουνίου έως και 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούμε για την θετική εξέταση του αιτήματός μας, λαμβάνοντας υπόψη σας αφενός τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η κάθε ελληνική οικογένεια και αφετέρου την έλλειψη κάθε μέριμνας και βοήθειας για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών των εργαζομένων στο Υπουργείο μας, όπως γίνεται με τα τέκνα των εργαζομένων σε όλα σχεδόν τα Υπουργεία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα εδώ και 10 έτη παραχωρείται από την εκάστοτε Πολιτική Ηγεσία στους εργαζόμενους του Υπουργείου μας, οι οποίοι για σειρά ετών, με την εθελοντική τους εργασία αλλά και με ίδια έξοδα της ΠΟΣΥΠ και των Συλλόγων μας, τη συντήρησαν, την αναβάθμισαν και τη διατήρησαν λειτουργική και κατοικήσιμη, κόντρα στην χρόνια εγκατάλειψη και την αδιαφορία των υπευθύνων.

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα τη λειτουργήσουμε και φέτος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, των κατασκηνωτών και των οικογενειών τους.

Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων, σας δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

                                      Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                             ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

Εμφανίσεις: 388