ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023

silipitiria epistoli

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΥΠ εκφράζει την θλίψη και την οδύνη του για τον άδικο χαμό των δεκάδων συμπολιτών μας, και μάλιστα νεαρής ηλικίας στην πλειονότητα τους, στην ανείπωτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

                       Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες.

            Η Ομοσπονδία και τα Σωματεία μας συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος, καλούν τα μέλη τους σε εθελοντική αιμοδοσία στα νοσοκομεία όλης της χώρας, για την άμεση κάλυψη των μεγάλων αναγκών σε αίμα που έχει δημιουργήσει το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Η αναζήτηση και η απόδοση των πάσης φύσεως ευθυνών, θα πρέπει να είναι άμεση, ως την ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας στην μνήμη των παιδιών μας που έφυγαν τόσο άδικα, τόσο πρόωρα.

Για το Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Η. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                                                     ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

 

Εμφανίσεις: 167