Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Συνάδελφοι,

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας, συνάδελφος Κοτσαμπασάκης, μετά τις αλλεπάλληλες συνδικαλιστικές του ήττες, αλλά και την προχθεσινή δικαστική του ήττα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει κατά της ΠΟΣΥΠ (επισυναπτόμενη απόφαση ), έχει επιδοθεί σε πρακτικές αθλιότητας.

Έτσι σε δήλωση του στο esos.gr, στις 3 Νοεμβρίου 2017, άφησε το αφήγημα των επιτελικών δομών, των υποχρεωτικών μετακινήσεων και του διοικητικού τερατουργήματος του ενιαίου οργανισμού και επιστράτεψε την οικονομοτεχνική του μελέτη για το κόστος του <<διογκωμένου>> αυτού οργανισμού.

Μάλιστα επιχειρηματολόγησε, ότι λόγω των περικοπών σε μισθούς, συντάξεις και προνοιακά επιδόματα, είναι απαράδεκτο να γίνει οργανισμός για τις περιφερειακές υπηρεσίες, διότι αυτό σημαίνει την αύξηση των θέσεων ευθύνης και των επιδομάτων. Πάλι καλά που δεν ζήτησε και το κλείσιμο των περιφερειακών υπηρεσιών για να μην επιβαρύνουν το λειτουργικό κόστος του Υπουργείου.

Σεβόμενοι την επιστημονική του κατάρτιση και τις μελέτες του, θα του συνιστούσαμε να μην εκδηλώνει με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τον πανικό του, διότι όλα τα αφηγήματα του κατέπεσαν τόσο συνδικαλιστικά όσο και νομικά και προσπαθεί να διασωθεί.

Επίσης θα τον καλούσαμε να επανέλθει στη σοβαρότητα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                                ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΙΔΗ