• slide-0.jpg
  • slide0.jpg
  • slide05.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Συνάδελφοι,  Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019,από τις 11.00

Περισσότερα

ΑΔΕΔΥ - ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (2)

ΑΔΕΔΥ - ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (2)

Συνάδελφοι,  Σας προωθούμε την  απόφαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση σε όλο το Δημόσιο, 

Περισσότερα

Καταδίκη και καταγγελία της συνεχιζόμενης βίας εναντίον εργαζομένων από την κυβέρνηση

Καταδίκη και καταγγελία της συνεχιζόμενης βίας εναντίον εργαζομένων από την κυβέρνηση

Συνάδελφοι, Η ΠΟΣΥΠ  καταγγέλλει  και καταδικάζει τη συνεχιζόμενη βία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ,όπως αυτή εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα σε κάθε κινητοποίηση εργαζομένων, αλλά και όπως αυτή εκδηλώθηκε στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών για…

Περισσότερα

Μνημείο αντιδημοκρατικής διάταξης

Μνημείο αντιδημοκρατικής διάταξης

  Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών

Περισσότερα

Αίτηση ακύρωσης της Πρόσκλησης για την Επιλογή Υποδιευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

Αίτηση ακύρωσης και ασφαλιστικά μέτρα, κατά  της υπ’ αριθ. Κ1/128260/2.8.2016 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πλήρωση Θέσεων με Επιλογή Υποδιευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και κάθε άλλης πράξης και παράλειψης συναφούς με την προαναφερόμενη πρόσκληση, κατατέθηκε σήμερα από μόνιμο διοικητικό υπάλληλο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα η  αίτηση κατατέθηκε από   μόνιμο διοικητικό υπάλληλο,   κλάδου ΠΕ,  που είχε διατελέσει υποδιευθυντής και διευθυντής σε ΙΕΚ και με την ανωτέρω πρόσκληση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Επίσης κατά της πρόσκλησης κατέθεσαν αίτηση ακύρωσης οι πρόεδροι,  της ΠΟΣΥΠ Σάββας Φωτιάδης, του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Επαμεινώνδας Αθανασιάδης και της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης Γεωργία Κομψοπούλου, που εκπροσωπούν το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι  εξαιρούνται από τις επίδικες κρίσεις, σε διοικητικές θέσεις ευθύνης στα ΔΙΕΚ.

Η ΠΟΣΥΠ με ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής:

Α. Έχουμε προειδοποιήσει τη Πολιτική Ηγεσία ότι η εχθρική πολιτική της απέναντι στη διοίκηση της εκπαίδευσης δεν θα μείνει αναπάντητη, τόσο σε νομικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο.

Β. Σύντομα θα ακολουθήσει τη δικαστική  οδό και η   ρουσφετολογική - κομματική πολιτική των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς της διοίκησης, τη στιγμή που υπάρχουν έτοιμες προς υλοποίηση περισσότερες από 800 αιτήσεις μετάταξης εκπαιδευτικών στη διοίκηση, τις οποίες ο κ. Φίλης  αγνοεί επιδεικτικά, για προφανείς πελατειακούς  - κομματικούς  λόγους.

Γ. Τέλος με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Σεπτέμβριο, θα δώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση στην αλλοπρόσαλλη και επιζήμια πολιτική του Υπουργού,  που πλήττει  τη διοίκηση της εκπαίδευσης, τη δημόσια διοίκηση και το δημόσιο συμφέρον.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Written on 10/01/2019, 09:11 by admin
mnhmeio-antidimokratikhs-sivitanideios-2019  Στο σχέδιο νόμου του...
Written on 20/11/2018, 09:11 by admin
dieykolinsi-yphresiaka-symboulia-2018Κε Υπουργέ, Εκτός από τα πολλά...
Written on 12/11/2018, 09:11 by admin
symmetoxi-apergia-14-11-2018Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
kathmerini-apospaseis-2018Υπουργείο Παιδείας:...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
synenteyksi-realfm-apospaseisΣυνέντευξη του Προέδρου της...
Written on 22/10/2018, 09:11 by admin
aithma-tropologias-kysdip Κε Υπουργέ, Η ΠΟΣΥΠ στις 08...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι