• slide-0.jpg
  • slide0.jpg
  • slide05.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg

ΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό και για τα Β.Α.Ε.

ΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό και για τα Β.Α.Ε.

ΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση για τον 13ο – 14ο μισθό και για τα Β.Α.Ε.

Περισσότερα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΔΙΠ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΔΙΠ

Η ΠΟΣΥΠ στις 08 Οκτωβρίου 2018 κατήγγειλε τον Υπουργό Παιδείας, διότι χωρίς κανένα διάλογο τόσο με τους αιρετούς εκπροσώπους μας, όσο και με τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων προχώρησε σε…

Περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΥΠ  ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΥΠ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

Η ΠΟΣΥΠ, μετά από αίτημα της, συναντήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2019 με τον Γ. Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ κο Ηλία Γεωργαντά και τον ενημέρωσε για τα μεγάλα προβλήματα της διοίκησης της…

Περισσότερα

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Συνάδελφοι,  Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019,από τις 11.00

Περισσότερα

Καταγγελία παρελκυστικής πολιτικής για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών

 

 

 Κε Υπουργέ,

 

Κε  Γενικέ,

 

Η ΠΟΣΥΠ εκφράζει την αγανάκτησή της και καταγγέλλει το  συνεχιζόμενο εμπαιγμό και την απαξίωση της διοίκησης της εκπαίδευσης, στα θέματα των μετατάξεων των εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις, τη σύνταξη Οργανισμού για τις Περιφερειακές μας Υπηρεσίες και πολλών άλλων θεμάτων των υπηρεσιών και φορέων της Διοίκησης.

 

Έτσι παρά τις ανέξοδες διαβεβαιώσεις σας για την υλοποίηση των μετατάξεων, τίποτα δεν κινείται και όλα παραμένουν στο επίπεδο των καλών προθέσεων, χωρίς σχέδιο και χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

 

Η διοίκηση, όπως φαίνεται αδυνατεί  να τις υλοποιήσει, η πολιτική ηγεσία, αμήχανη και άβουλη, δεν μπορεί να επιβάλλει τη πολιτική της, συνδικαλιστικοί  παράγοντες πιέζουν με το ανυπόστατο εύρημα των υποτιθέμενων χαμένων θέσεων από τα σχολεία και τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών εμπαίζουν τους συναδέλφους τους με την υπ’ όρους αποδέσμευσή τους. 

 

 Εκτός από τις μετατάξεις, εδώ και ένα χρόνο με τη νέα διακυβέρνηση είμαστε σε διάλογο για τη σύνταξη Οργανισμού για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες. Τελικά  καταλήξαμε σε μία ομάδα έργου, η οποία με τους ρυθμούς που κινείται, αλλά και τα θέματα στελέχωσής της, που προέκυψαν στη πορεία, θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 – 12 μήνες για να παρουσιάσει κάποια πρόταση, δηλαδή στις καλένδες.

 

Την ίδια ώρα επιφέρατε στον Οργανισμό του Υπουργείου, χωρίς διάλογο,  αλλαγές οι οποίες στρέφονται κατά της διοίκησης, όπως αυτές στις Διευθύνσεις Σπουδών και τις οποίες έχουμε καταγγείλει.

 

Επειδή η μέχρι τώρα αντιμετώπιση των προβλημάτων της διοίκησης της εκπαίδευσης, από μεριάς σας,  έχει εξαντληθεί ανάμεσα σε υποσχέσεις και σε σχεδιασμούς, σας καλούμε στην μεθαυριανή σας συνέντευξη τύπου, να θυμηθείτε ότι έχετε να επιλύσετε σοβαρά  ζητήματα των υπηρεσιών μας, για τα οποία θα πρέπει να τοποθετηθείτε και να δεσμευτείτε δημόσια.

 

Τέλος ζητάμε συνάντηση μαζί σας, για να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα της Διοίκησης και όλων των φορέων που εκπροσωπούνται από τη ΠΟΣΥΠ, διότι σε πολλές περιπτώσεις υπηρεσίες και φορείς κινούνται με τον αυτόματο πιλότο και μόνο με το φιλότιμο των εργαζομένων. 

 

Για την καταγγελία πατήστε παρακάτω.

 
Attachments:
Download this file (290216_diamartiria.doc)Διαμαρτυρία[ ]36 kB

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Written on 04/03/2019, 09:11 by admin
kinitopihsh-13-14-mistho-baeΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση για τον...
Written on 25/02/2019, 09:11 by admin
paranomi-sygkrotisi-kysdipΗ ΠΟΣΥΠ στις 08 Οκτωβρίου 2018...
Written on 21/02/2019, 09:11 by admin
syntantisi-grammatea-posyp-feb-2019 Η ΠΟΣΥΠ, μετά από αίτημα της,...
Written on 10/01/2019, 09:11 by admin
mnhmeio-antidimokratikhs-sivitanideios-2019  Στο σχέδιο νόμου του...
Written on 20/11/2018, 09:11 by admin
dieykolinsi-yphresiaka-symboulia-2018Κε Υπουργέ, Εκτός από τα πολλά...
Written on 12/11/2018, 09:11 by admin
symmetoxi-apergia-14-11-2018Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι