• slide-0.jpg
  • slide0.jpg
  • slide05.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Συνάδελφοι,  Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019,από τις 11.00

Περισσότερα

ΑΔΕΔΥ - ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (2)

ΑΔΕΔΥ - ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (2)

Συνάδελφοι,  Σας προωθούμε την  απόφαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση σε όλο το Δημόσιο, 

Περισσότερα

Καταδίκη και καταγγελία της συνεχιζόμενης βίας εναντίον εργαζομένων από την κυβέρνηση

Καταδίκη και καταγγελία της συνεχιζόμενης βίας εναντίον εργαζομένων από την κυβέρνηση

Συνάδελφοι, Η ΠΟΣΥΠ  καταγγέλλει  και καταδικάζει τη συνεχιζόμενη βία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ,όπως αυτή εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα σε κάθε κινητοποίηση εργαζομένων, αλλά και όπως αυτή εκδηλώθηκε στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών για…

Περισσότερα

Μνημείο αντιδημοκρατικής διάταξης

Μνημείο αντιδημοκρατικής διάταξης

  Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών

Περισσότερα

Απάντηση της ΠΟΣΥΠ στον ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας με επιστολή στον υπουργό Παιδείας

Κε Υπουργέ,    

Στις 24 Αυγούστου 2017 η ΠΟΣΥΠ, ως όφειλε εξαιτίας της συμμετοχής της στην απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ και της υποχρέωσης της να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, κατήγγειλε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κο Ανανιάδη για την προσπάθεια του να εφαρμόσει, με ανορθόδοξο μάλιστα τρόπο, μέσω των προσωπικών emails,  ιδιότυπες διαδικασίες αξιολόγησης στην Υπηρεσία του (συνημμένο 1).

Ο κος Ανανιάδης στις 29 Αυγούστου απάντησε στην ΠΟΣΥΠ, μέσα από το εκπαιδευτικό site Esos, χωρίς να στείλει την απάντηση του στη Ομοσπονδία, με ένα λιβελλογράφημα ευρισκόμενος προφανώς σε παραληρηματική  κατάσταση.

Για τις ύβρεις και τις συκοφαντικές αναφορές του στην ΠΟΣΥΠ και στον Πρόεδρο της, θα κληθεί ή να τις αποδείξει ή να ζητήσει συγνώμη.

Για το περιεχόμενο του λιβελλογραφήματός του, που αφορά στην υπεράσπιση της ενέργειάς του, μας δικαιώνει πλήρως, διότι παραδέχεται την προσπάθεια του μέσω του προγραμματισμού να συντονίσει τα τμήματα, αλλά δεν λέει κουβέντα για τον απολογισμό, ο οποίος παραπέμπει στον έλεγχο και την αξιολόγηση.  

Η ΠΟΣΥΠ θεωρεί το θέμα της αξιολόγησης μείζον, όχι τώρα, όπως συκοφαντικά ισχυρίζεται ο κος Ανανιάδης, αλλά ήδη από το 2013, οπότε πρωτοστάτησε και στην ακύρωση της προηγούμενης αξιολόγησης, με εξώδικα, καταγγελίες και παραστάσεις διαμαρτυρίας, διότι αυτό επιβάλλεται και από τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στις υπηρεσίες μας και τις αναλύουμε στο αιτιολογικό της συμμετοχής μας στην απεργία- αποχή.

Στο γραφείο μας στο Υπουργείο θα βρείτε τα κενά φύλλα αξιολόγησης των εργαζομένων, της εποχής Μητσοτάκη, παρά τις απειλές και τις πιέσεις, των αντίστοιχων διοικούντων.   

Κε Υπουργέ

Ο κος Ανανιάδης έστειλε την υβριστική του επιστολή, την ίδια ώρα που εμείς είχαμε την δίωρη εποικοδομητική μας συνάντηση στο Υπουργείο και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις για τα τεράστια προβλήματα της διοίκησης.

Προφανώς η επιστολή του αποτελεί και προσβολή και προς το δικό σας πρόσωπο, αφού δέχεστε και συνομιλείτε και μάλιστα σε άριστο κλίμα, με μία Ομοσπονδία και τα μέλη της, που κατά τον κο Ανανιάδη, «στήνουν διαρκώς ένα δικό τους παρακράτος, όπως συνηθίζουν τόσες δεκαετίες».

Κε Υπουργέ,

Όταν ο κος Ανανιάδης επιτίθεται με αυτή την εμπάθεια και αυτό το ύφος, και μάλιστα όχι μόνο στην Ομοσπονδία μας και τα μέλη της αλλά στο σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος, εξαπολύοντας συκοφαντίες, ύβρεις και αναπόδεικτες αξιολογικές κρίσεις, φανταστείτε τι είδους διοίκηση ασκεί στην υπηρεσία του και τι κλίμα επικρατεί σε αυτήν.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του. Η φρασεολογία που χρησιμοποιεί στην επιστολή του και οι πρακτικές που εφαρμόζει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τον χαρακτηρίζουν.

Ο κος Ανανιάδης πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για την διοίκηση και την υπηρεσία του, αλλά εξελίσσεται σε πρόβλημα τόσο για την κυβερνητική πολιτική όσο και για εσάς τον ίδιο, διότι εκπέμπει εδώ και καιρό μηνύματα διαφορετικά από τα δικά σας, στο επίπεδο της δημοκρατικής και προοδευτικής διακυβέρνησης.

Ως πολιτικός του Προϊστάμενος, είστε ο αρμόδιος να παρέμβετε.

 

 

 Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                         ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Written on 10/01/2019, 09:11 by admin
mnhmeio-antidimokratikhs-sivitanideios-2019  Στο σχέδιο νόμου του...
Written on 20/11/2018, 09:11 by admin
dieykolinsi-yphresiaka-symboulia-2018Κε Υπουργέ, Εκτός από τα πολλά...
Written on 12/11/2018, 09:11 by admin
symmetoxi-apergia-14-11-2018Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
kathmerini-apospaseis-2018Υπουργείο Παιδείας:...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
synenteyksi-realfm-apospaseisΣυνέντευξη του Προέδρου της...
Written on 22/10/2018, 09:11 by admin
aithma-tropologias-kysdip Κε Υπουργέ, Η ΠΟΣΥΠ στις 08...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι