• slide-0.jpg
  • slide0.jpg
  • slide05.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg

Αίτημα άδειας διευκόλυνσης

Αίτημα άδειας διευκόλυνσης

Κε Υπουργέ, Εκτός από τα πολλά προβλήματα των εκλογών μας για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια ( ΚΥΣΔΙΠ – ΠΥΣΔΙΠ ) που σας έχουμε επισημάνει, σας υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2016…

Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 14 11 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 14 11 2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,                 Με απόφαση του Δ.Σ., η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στην Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και καλεί τα μέλη της, με ευθύνη…

Περισσότερα

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

Υπουργείο Παιδείας: Αποσπάσεις χωρίς έλεγχο, του Απόστολου Λακασά | Kathimerini: http://www.kathimerini.gr/993044/article/epikairothta/ellada/ypoyrgeio-paideias-apospaseis-xwris-elegxo

Περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΥΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΥΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ.

Συνέντευξη του Προέδρου της ΠΟΣΥΠ Σάββα Φωτιάδη, στον Realfm και στον Μάνο Νιφλή για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών.  https://drive.google.com/file/d/1P-ByNINPbhxahi6qaMgKxLVkkzQyN5nE/view?usp=sharing

Περισσότερα

Επιστολή αποχώρησης Συλλόγου Υπαλλήλων Κ.Υ. από την ΠΟΣΥΠ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, με λύπη έλαβε την επιστολή σας, με την οποία επιχειρείτε να υλοποιήσετε, προσχηματικά με το θέμα του Οργανισμού, μία απειλή την οποία εκτοξεύετε περιοδικά εδώ και 3 χρόνια, μετά την παραίτηση από τη προεδρία της ΠΟΣΥΠ της συναδέλφου Τόνιας Μητσοτάκη.

Επιχειρείτε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με όλα τα θέματα του κλάδου μας ανοιχτά,  να αποδυναμώσετε όχι μόνο την Ομοσπονδία αλλά πολύ περισσότερο τους ίδιους τους εργαζόμενους της Κεντρικής Υπηρεσίας, που θα βρεθούν όχι μόνο εκτός της συνδικαλιστικής ομπρέλας της ΠΟΣΥΠ αλλά και αυτής της ΑΔΕΔΥ.

Μας ενημερώνετε για την απόφαση της Γενικής σας Συνέλευσης στις 07/03/2017,  την οποία αμφισβήτησαν ευθέως ως προς εγκυρότητα της, στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ στις 23/03/2017, εκπρόσωποι εργαζομένων του Συλλόγου σας που συμμετείχαν και την οποία και εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μόνο με την επιστολή σας και χωρίς τα νόμιμα και ενυπόγραφα συνοδευτικά έγγραφα της Γενικής σας Συνέλευσης.

Επίσης στο τελευταίο μας Δ.Σ. στις 23/03/2017 που μας εκθέσατε τις θέσεις, τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες σας, το σύνολο του ΔΣ της ΠΟΣΥΠ αναγνώρισε το εύλογο δικαίωμα σας, να αγωνίζεστε για τις θέσεις και τις αποφάσεις του Συλλόγου και των εργαζομένων που εκπροσωπείτε αλλά σας γνωστοποίησε  ότι στη παρούσα φάση το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, δε μπορεί να παρεκκλίνει από τις αποφάσεις του τελευταίου Συνεδρίου της ΠΟΣΥΠ, που ρητά αναφέρονταν σε Ενιαίο Οργανισμό για το Υπουργείο Παιδείας με  κατοχύρωση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, διασφάλιση του αμετάθετου, και του δικαιώματος των υπαλλήλων να μην μετατίθενται/μετακινούνται χωρίς αίτησή τους. Απόφαση συνεδρίου αλλάζει μόνο με νέα απόφαση συνεδρίου, όπως και εσείς  αποδεχτήκατε στο Δ.Σ..

Σας επισημάναμε,  ότι η  ΠΟΣΥΠ δεν θα επιτρέψει καθοιονδήποτε τρόπο μία δυσμενή  μεταχείριση ή μετακίνηση υπαλλήλου, είτε υπηρετεί στη Κ.Υ., είτε στις Περιφερειακές Υπηρεσίες ή στους εποπτευόμενους φορείς.

Έπειτα στο προσεχές διάστημα, όπως δήλωσε στη Συνέλευση σας, ο Γενικός Γραμματέας κος Παντής και πριν το επικείμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, θα δοθεί ένα σχέδιο Οργανισμού το οποίο, θα το αξιολογήσουμε και μπορεί να το διορθώσουμε όπου δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα του συνόλου των εργαζομένων ή στην αντίθετη περίπτωση να το απορρίψουμε στο σύνολο του και να το αντιμετωπίσουμε τόσο συνδικαλιστικά - αγωνιστικά όσο και νομικά.

 

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε ακόμη και τώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, να θέσετε τα προβλήματα στη σωστή τους βάση, να ψάξετε τον εχθρό εκτός των τειχών της Ομοσπονδίας και να βαδίσουμε ενωτικά και συντεταγμένα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του κλάδου μας και όχι διασπασμένοι στη βάση των προσωπικών και συνδικαλιστικών μας αδιεξόδων.

                                                  

                                                       Για το Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                                     ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ   

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Written on 20/11/2018, 09:11 by admin
dieykolinsi-yphresiaka-symboulia-2018Κε Υπουργέ, Εκτός από τα πολλά...
Written on 12/11/2018, 09:11 by admin
symmetoxi-apergia-14-11-2018Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
kathmerini-apospaseis-2018Υπουργείο Παιδείας:...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
synenteyksi-realfm-apospaseisΣυνέντευξη του Προέδρου της...
Written on 22/10/2018, 09:11 by admin
aithma-tropologias-kysdip Κε Υπουργέ, Η ΠΟΣΥΠ στις 08...
Written on 18/10/2018, 09:11 by admin
apergia-15102018ΑΠΟΦΑΣΗ για 24ωρη απεργία σε...
Written on 08/10/2018, 10:11 by admin
kataggelia-gia-tropologia-kysdip Η ΠΟΣΥΠ στις 19 Σεπτεμβρίου 2018...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι