• slide-0.jpg
  • slide0.jpg
  • slide05.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΑΔΕΔΥ - Κήρυξη στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 για τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Συνάδελφοι,  Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019,από τις 11.00

Περισσότερα

ΑΔΕΔΥ - ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (2)

ΑΔΕΔΥ - ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (2)

Συνάδελφοι,  Σας προωθούμε την  απόφαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση σε όλο το Δημόσιο, 

Περισσότερα

Καταδίκη και καταγγελία της συνεχιζόμενης βίας εναντίον εργαζομένων από την κυβέρνηση

Καταδίκη και καταγγελία της συνεχιζόμενης βίας εναντίον εργαζομένων από την κυβέρνηση

Συνάδελφοι, Η ΠΟΣΥΠ  καταγγέλλει  και καταδικάζει τη συνεχιζόμενη βία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ,όπως αυτή εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα σε κάθε κινητοποίηση εργαζομένων, αλλά και όπως αυτή εκδηλώθηκε στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών για…

Περισσότερα

Μνημείο αντιδημοκρατικής διάταξης

Μνημείο αντιδημοκρατικής διάταξης

  Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών

Περισσότερα

Επιστολή αποχώρησης Συλλόγου Υπαλλήλων Κ.Υ. από την ΠΟΣΥΠ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, με λύπη έλαβε την επιστολή σας, με την οποία επιχειρείτε να υλοποιήσετε, προσχηματικά με το θέμα του Οργανισμού, μία απειλή την οποία εκτοξεύετε περιοδικά εδώ και 3 χρόνια, μετά την παραίτηση από τη προεδρία της ΠΟΣΥΠ της συναδέλφου Τόνιας Μητσοτάκη.

Επιχειρείτε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με όλα τα θέματα του κλάδου μας ανοιχτά,  να αποδυναμώσετε όχι μόνο την Ομοσπονδία αλλά πολύ περισσότερο τους ίδιους τους εργαζόμενους της Κεντρικής Υπηρεσίας, που θα βρεθούν όχι μόνο εκτός της συνδικαλιστικής ομπρέλας της ΠΟΣΥΠ αλλά και αυτής της ΑΔΕΔΥ.

Μας ενημερώνετε για την απόφαση της Γενικής σας Συνέλευσης στις 07/03/2017,  την οποία αμφισβήτησαν ευθέως ως προς εγκυρότητα της, στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ στις 23/03/2017, εκπρόσωποι εργαζομένων του Συλλόγου σας που συμμετείχαν και την οποία και εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μόνο με την επιστολή σας και χωρίς τα νόμιμα και ενυπόγραφα συνοδευτικά έγγραφα της Γενικής σας Συνέλευσης.

Επίσης στο τελευταίο μας Δ.Σ. στις 23/03/2017 που μας εκθέσατε τις θέσεις, τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες σας, το σύνολο του ΔΣ της ΠΟΣΥΠ αναγνώρισε το εύλογο δικαίωμα σας, να αγωνίζεστε για τις θέσεις και τις αποφάσεις του Συλλόγου και των εργαζομένων που εκπροσωπείτε αλλά σας γνωστοποίησε  ότι στη παρούσα φάση το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, δε μπορεί να παρεκκλίνει από τις αποφάσεις του τελευταίου Συνεδρίου της ΠΟΣΥΠ, που ρητά αναφέρονταν σε Ενιαίο Οργανισμό για το Υπουργείο Παιδείας με  κατοχύρωση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, διασφάλιση του αμετάθετου, και του δικαιώματος των υπαλλήλων να μην μετατίθενται/μετακινούνται χωρίς αίτησή τους. Απόφαση συνεδρίου αλλάζει μόνο με νέα απόφαση συνεδρίου, όπως και εσείς  αποδεχτήκατε στο Δ.Σ..

Σας επισημάναμε,  ότι η  ΠΟΣΥΠ δεν θα επιτρέψει καθοιονδήποτε τρόπο μία δυσμενή  μεταχείριση ή μετακίνηση υπαλλήλου, είτε υπηρετεί στη Κ.Υ., είτε στις Περιφερειακές Υπηρεσίες ή στους εποπτευόμενους φορείς.

Έπειτα στο προσεχές διάστημα, όπως δήλωσε στη Συνέλευση σας, ο Γενικός Γραμματέας κος Παντής και πριν το επικείμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, θα δοθεί ένα σχέδιο Οργανισμού το οποίο, θα το αξιολογήσουμε και μπορεί να το διορθώσουμε όπου δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα του συνόλου των εργαζομένων ή στην αντίθετη περίπτωση να το απορρίψουμε στο σύνολο του και να το αντιμετωπίσουμε τόσο συνδικαλιστικά - αγωνιστικά όσο και νομικά.

 

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε ακόμη και τώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, να θέσετε τα προβλήματα στη σωστή τους βάση, να ψάξετε τον εχθρό εκτός των τειχών της Ομοσπονδίας και να βαδίσουμε ενωτικά και συντεταγμένα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του κλάδου μας και όχι διασπασμένοι στη βάση των προσωπικών και συνδικαλιστικών μας αδιεξόδων.

                                                  

                                                       Για το Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Η ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                                     ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ   

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Written on 10/01/2019, 09:11 by admin
mnhmeio-antidimokratikhs-sivitanideios-2019  Στο σχέδιο νόμου του...
Written on 20/11/2018, 09:11 by admin
dieykolinsi-yphresiaka-symboulia-2018Κε Υπουργέ, Εκτός από τα πολλά...
Written on 12/11/2018, 09:11 by admin
symmetoxi-apergia-14-11-2018Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
kathmerini-apospaseis-2018Υπουργείο Παιδείας:...
Written on 02/11/2018, 09:11 by admin
synenteyksi-realfm-apospaseisΣυνέντευξη του Προέδρου της...
Written on 22/10/2018, 09:11 by admin
aithma-tropologias-kysdip Κε Υπουργέ, Η ΠΟΣΥΠ στις 08...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι