Αίτημα άμεσης συνάντησης με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

ypourgeio oikonomikwn 0

κ. Υπουργέ,

                Η ΠΟΣΥΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας) εκπροσωπεί τους διοικητικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, μέρος των οποίων αποτελούν οι εργαζόμενοι των 116 Διευθύνσεων Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Σε συνέχεια των συζητήσεων μας με την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως για ένα πάγιο και ζωτικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας, που αφορά στην μεταφορά των πάσης φύσεως δαπανών (λειτουργικών και παγίων) των 116 Διευθύνσεων Εκπαίδευσης από τις αιρετές Περιφέρειες στο Υπουργείο Παιδείας, αιτούμαστε άμεση συνάντηση μαζί σας, για να σας θέσουμε αναλυτικά το αίτημά μας, το οποίο όπως μας αναφέρθηκε και από την κ. Υπουργό άπτεται των αρμοδιοτήτων σας και εσείς θα πρέπει να δώσετε την τελική έγκριση.

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική πρόταση τροπολογίας που έχουμε καταθέσει στο Υπουργείο Παιδείας καθώς και σχετικά έγγραφα της ΕΝΠΕ με τα οποία οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας στηρίζουν το εύλογο αίτημα μας.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο αίτημα συνάντησης μας, για να σας εκθέσουμε με πληρότητα όλες τις πτυχές και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι σε αυτές, από την στρεβλή αυτή κατάσταση που υπάρχει εδώ και χρόνια και εσχάτως έχει επιδεινωθεί.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση.

Για το Δ.Σ.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΑΝ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          

           ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                                       ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

τ. 6944507717                                                                                    τ. 6934919217

Εμφανίσεις: 444