ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι θα φιλοξενηθούν και φέτος στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής (Ζούμπερι, Λ.

Ποσειδώνος), τα μέλη των Συλλόγων μας. Τον συντονισμό και την οργάνωση αυτής της φιλοξενίας την ανέλαβε το Δ.Σ. της κατασκήνωσης.

Πιθανή ημερομηνία έναρξης της διάθεσης για την ομάδα εργασίας της κατασκήνωσης είναι η 15η Ιουλίου 2020 (η ημερομηνία έναρξης ενδέχεται να τροποποιηθεί, κατόπιν σχετικής απόφασης) έως και 12 Σεπτεμβρίου 2020, συνεχόμενα ή τμηματικά. Το διάστημα της διάθεσης μπορεί να είναι για όλη την περίοδο ή μέρος αυτής, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και την δυνατότητα της υπηρεσίας τους.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε την Ομοσπονδία, έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος – μέλος του συλλόγου σας που επιθυμεί να διατεθεί για όλο το παραπάνω διάστημα ή μέρος αυτού στη κατασκήνωση για να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, για την εύρυθμη λειτουργία της.

Κρίνεται σκόπιμο να υπάρχει η σχετική συνεννόηση του υπαλλήλου με τον προϊστάμενο του.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, προκειμένου να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες για την έκδοση της σχετικής απόφασης διάθεσης.

Με νεότερες ανακοινώσεις μας θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τους όρους και τις συνθήκες λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γ. Γραμματέας

Σάββας Φωτιάδης                                                               Γιώργος Πέγκας