ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΣΥΠ - ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

 Η Ομοσπονδία μας στην προσπάθεια της να διατηρήσει την οικονομικής της αυτοτέλεια και επάρκεια, και ύστερα από συνεννόηση με τα πρωτοβάθμια σωματεία,, απευθύνεται στα μέλη της και ζητάει την οικονομική τους ενίσχυση με την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιεί.

            Η λαχειοφόρος αγορά έχει ως δώρα :

1) 3ήμερο ταξίδι στην Ιταλία για δύο άτομα

2) Τηλεόραση 50 ιντσών

Η λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει έως τις 04 Νοεμβρίου 2019 και η τιμή του λαχνού είναι 2 ευρώ.

Η κλήρωση των δώρων θα γίνει σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου στις 05 Νοεμβρίου 2019 και θα κερδίσουν οι λαχνοί που θα έχουν τα 4 τελευταία νούμερα του Α΄ Λαχνού & Β΄ Λαχνού ( Εγγυημένου Επάθλου).

Η ΠΟΣΥΠ θα στείλει ταχυδρομικώς και κατόπιν συνεννοήσεως σε κάθε υπηρεσία 1 ή 2 μπλόκ με λαχνούς.

Κατά την πώληση των λαχνών θα πρέπει να αναγράφονται στο στέλεχος του μπλόκ τα στοιχεία του αγοραστή ( ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο).

Μετά την πώληση των λαχνών τα χρήματα θα κατατεθούν στην Ομοσπονδία και στο λογαριασμό της στην ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR50 0171 6660 0066 6610 5127 529.

Σας καλούμε να στηρίξετε με θέρμη την Ομοσπονδία μας σε αυτή την προσπάθεια, διότι η δύναμη της είστε εσείς και επειδή όταν υπάρχει ισχυρή Ομοσπονδία υπάρχει και ισχυρός κλάδος, ζητούμενο που τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνεται πραγματικότητα στο χώρο μας με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση!

Εμφανίσεις: 501