ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΑ ΚΥΣΔΙΠ - ΠΥΣΔΙΠ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κε Υπουργέ,

Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης από τις 11 Ιουνίου 2018 με την αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.37.20/1211/οικ.20881 Υ.Α., έχει

ορίσει τη διαδικασία και τις προθεσμίες για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια όλου του Δημοσίου.

Οι προθεσμίες για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση ορίζονται από 02 Ιουλίου 2018 έως 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Στο δικό μας Υπουργείο και για λόγους που θα θέλαμε να μας εξηγήσετε, όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία προπαρασκευαστική ενέργεια αλλά δεν έχει εκδοθεί ούτε η εγκύκλιος - προκήρυξη των εκλογών.

Παρακαλούμε, λόγω και της ιδιαιτερότητας του δικού μας Υπουργείου με τις 129 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις Περιφερειακές Υπηρεσίες εποπτευόμενων φορέων μας, όπου σε πολλές από αυτές εκτός από την ψηφοφορία με αλληλογραφία, θα χρειαστεί να στηθούν για πρώτη φορά κάλπες για το ΚΥΣΔΙΠ, αλλά και για τις εκλογές για τα 13 ΠΥΣΔΙΠ, να μεριμνήσετε άμεσα για την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών.

Ας μην επιβαρυνθούν για ακόμη μία φορά Υπηρεσίες και υπάλληλοι από την συνήθη αδιαφορία και αβλεψία της Κεντρικής Διοίκησης.

Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα το οποίο δεν μας έχει επισημανθεί!

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                            ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Εμφανίσεις: 1945