ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Κε Υπουργέ,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας επικοινωνεί μαζί σας, για να σας αιτηθεί την παραχώρηση των κατασκηνώσεων του Αγ. Ανδρέα, για την φιλοξενία των εργαζομένων του Υπουργείου μας και των οικογενειών τους, για το χρονικό διάστημα από 11 Ιουνίου 2018 έως και 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Παρακαλούμε για την θετική εξέταση του αιτήματός μας, λαμβάνοντας υπόψη σας αφενός τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η κάθε ελληνική οικογένεια και αφετέρου την έλλειψη κάθε μέριμνας και βοήθειας για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών των εργαζομένων στο Υπουργείο μας, όπως γίνεται με τα τέκνα των εργαζομένων σε όλα σχεδόν τα Υπουργεία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα εδώ και 4 έτη παραχωρείται από την εκάστοτε Πολιτική Ηγεσία στους εργαζόμενους του Υπουργείου μας, οι οποίοι με την εθελοντική τους εργασία αλλά και με ίδια έξοδα της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων μας, τη συντηρούν, την αναβαθμίζουν και τη διατηρούν λειτουργική και κατοικήσιμη, κόντρα στην χρόνια εγκατάλειψη.

Στην ανωτέρω απόφασή σας πρέπει να ληφθεί η ανάλογη πρόνοια για την διευθέτηση και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.

Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων, σας δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

                                           Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                 ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

 

Εμφανίσεις: 2255