Αίτημα άμεσης συνάντησης με Υφυπουργό για ΕΟΠΠΕΠ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Κε Υφυπουργέ,

Η ΠΟΣΥΠ, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων στον ΕΟΠΠΕΠ για τις πράξεις και τις πρακτικές της Διευθύνουσας Συμβούλου κας Ελένης Γιαννακοπούλου, ζήτησε εγγράφως συνάντηση μαζί σας, από τις 31/07/2017 και προφορικώς άλλες 2 φορές, για να σας εκφράσουμε τις απόψεις μας και να ακούσουμε τις δικές σας, διότι στον Οργανισμό που εποπτεύετε, καταστρατηγούνται, σύμφωνα με τις καταγγελίες, βασικά εργασιακά, υπαλληλικά και δημοκρατικά δικαιώματα και ασκείται ένας ιδιότυπος τρόπος διοίκησης, που μάλλον παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, εκδόθηκε νέος κανονισμός λειτουργίας του Οργανισμού, ερήμην των εργαζομένων, τον οποίο έχουν καταγγείλει τόσο ο Σύλλογος των υπαλλήλων, όσο και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων στο Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ.

Επίσης στις 29/01/2018 ο Σύλλογος των Εργαζομένων με δελτίο τύπου επικαιροποιεί όλες τις καταγγελίες και αποδοκιμάζει το συνεχή δημόσιο διασυρμό των εργαζομένων αλλά και του Οργανισμού από την τωρινή Διοίκηση, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την εργασία τους και το μέλλον του ΕΟΠΠΕΠ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων αποφάσισε να συζητηθούν όλα τα ανωτέρω στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευσή τους στις 6/02/2018, και να εισηγηθεί στο σώμα τη λήψη αποφάσεων για περαιτέρω κινητοποιήσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν σθεναρά τα σοβαρά ζητήματα που πλήττουν εδώ και καιρό την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού με ευθύνη της Διοίκησης.

Κε Υφυπουργέ,

           Η ΠΟΣΥΠ και ο Σύλλογος των εργαζομένων, ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας και πριν τη Γενική Συνέλευση, ώστε να καθορίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες μας, σύμφωνα και με τις δικές σας απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση σας γνωρίζουμε ότι η ΠΟΣΥΠ θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους, στα δίκαια αιτήματά τους και απέναντι σε κάθε αυθαιρεσία και αυταρχισμό της διοίκησης.

                                                          Για το Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                        ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ            

Εμφανίσεις: 2677