ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΠΕΘ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Κε Υπουργέ,

Μετά την ανάκληση των παραποιημένων ερωτηματολογίων αξιολόγησης των Προϊσταμένων από τους υφισταμένους τους στην Κεντρική Υπηρεσία, αλλά και την παράνομη διαδικασία της εκ νέου συμπλήρωσης των σωστών ερωτηματολογίων σε εκπρόθεσμη όμως χρονική περίοδο, θεωρούμε ότι έχει πληγεί ακόμη περισσότερο στο Υπουργείο μας, με ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, η νομιμότητα της ήδη προβληματικής διαδικασίας αξιολόγησης, που εξελίσσεται σε εφαρμογή της αντισυνταγματικής τροπολογίας της κας Γεροβασίλη.

Αν εδώ προσθέσουμε και την εγκύκλιο 162092/Γ1/28-09-2017 που αφορά στην υλοποίηση της αξιολόγησης του Ν.4369/2016 στο ΥΠΠΕΘ και ειδικότερα στις Περιφερειακές του Υπηρεσίες, την οποία συνέταξε η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και την οποία καταγγείλαμε τόσο εμείς όσο και ΟΛΜΕ, τότε μιλάμε για τον ευτελισμό της διαδικασίας αξιολόγησης στο Υπουργείο μας.

Περιμένουμε την λήξη της στις 23 Οκτωβρίου 2017, για να αναδείξουμε τον τραγέλαφο της διαδικασίας, όπου Διευθυντές Εκπαίδευσης υπέβαλαν έκθεση αυτοαξιολόγησης αλλά δεν αξιολογούν τους υπαλλήλους τους, όπου Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης δεν αξιολογούν αποσπασμένους εκπαιδευτικούς αλλά αξιολογούν μόνο διοικητικούς υπαλλήλους, κ.ά.

Κε Υπουργέ,

Όλα τα ανωτέρω ενισχύουν τη θέση της Ομοσπονδίας μας για την συμμετοχή της στην απεργία - αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης του Ν. 4369/2016, που έχουμε προκηρύξει από τις αρχές Απριλίου 2017, αλλά και τις καταγγελίες μας για τις ενέργειες και τις πρακτικές της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία βρίσκεται σε γενικευμένη σύγχυση.

Όσο οι αβλεψίες και οι παρατυπίες της συνεχίζονται, οδηγούν αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι τυγχάνουν της δικής σας σιωπηρής στήριξης και αποδοχής.

                                                      Για το Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                           ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

 

Εμφανίσεις: 2555