ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ -ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Την Τρίτη 19- 09- 2017 η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, προωθεί για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, την εκβιαστική, διασπαστική, αντισυνταγματική και απεργοσπαστική τροπολογία της για την αξιολόγηση στο Δημόσιο.

Με αυτήν την τροπολογία η Κυβέρνηση προσπαθεί να «απαντήσει» στην καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία – αποχή που έχει κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από την μνημονιακή υποχρέωση για «αξιολόγηση».

Με την τροπολογία αυτή, εκβιάζει τους εργαζόμενους και όλους όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Επιχειρεί να αποκρύψει την ήττα της και το «ναυάγιο» που υπέστη στο θέμα αυτό και να στείλει το μήνυμα ότι έτσι μπορεί πάρει τη ρεβάνς.

Δεδομένης, της σοβαρής πολιτικής και υπηρεσιακής σημασίας που έχει η ανωτέρω κατάθεση και ψήφιση της τροπολογίας, η ΑΔΕΔΥ κήρυξε την Τρίτη 19-09-2017 Παναττική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο από τις 12:30 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους συναδέλφους στις 13:00 μ.μ. σε προσυγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

          Καλούμε τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στην Παναττική στάση εργασίας και στην πορεία προς τη Βουλή.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα, για την κατάργηση της τροπολογίας και την ματαίωση της αξιολόγησης του Ν.4369/2016

 

 Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                         ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Εμφανίσεις: 2539