ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΥΠΠΕΘ- ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εκτύπωση
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έπειτα από την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., της κατασκήνωσης που ορίσθηκε με την υπ. αριθμ. Φ.473/147/126143/Α2/24-7-2017 Υ.Α., για την οργάνωση και λειτουργία των καταλυμάτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στη Νέα Μάκρη, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει

από τη Δευτέρα 07-08-2017 έως και την Κυριακή 24-09-2017.

Συγκεκριμένα:

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα στη Νέα Μάκρη αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας μετά των μελών της οικογένειάς τους.

Σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και πάγκους για τη χρήση μικρών εστιών για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα και απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).

Η διάρκεια της παραμονής κάθε περιόδου ορίζεται σε 14 ημέρες και το συμβολικό κόστος διαμονής, για τρέχοντα λειτουργικά έξοδα, στα 15,00 ευρώ/περίοδο.

Για την τελευταία περίοδο που ορίζεται σε 7 ημέρες το συμβολικό κόστος διαμονής, για τρέχοντα λειτουργικά έξοδα, στα 7,00 ευρώ.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους Συλλόγους μέχρι την Πέμπτη 03-08-2017 στο email της ΠΟΣΥΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">posyp@minedu.gov.gr. - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ   

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

H πρωτότυπη τραπεζική απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 15,00 ή των 7,00 ευρώ, θα προσκομίζετε την πρώτη ημέρα της κατασκηνωτικής περιόδου, η δε κατάθεση θα γίνει το αργότερο έως 04 Αυγούστου 2017.

-Προσοχή κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται έναν οικίσκο.

Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης ζήτησης οικίσκων από τους υπάρχοντες σε μία κατασκηνωτική περίοδο, θα προηγούνται οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και οι οικογένειες με παιδιά, για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους θα διεξάγεται κλήρωση.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται, ο οποίος θα διαμένει εκεί με τους οικείους του.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά.

Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν με το σύνολο των οικίσκων ανά περίοδο, σε τέσσερις (3) περιόδους των 14 ημερών και μία περίοδο των 7 ημερών, ως εξής:

1η - Δευτέρα 07 Αυγούστου έως και Κυριακή 20 Αυγούστου 2017            

2η - Δευτέρα 21 Αυγούστου έως και Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017             

3η - Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017      

4η - Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017   

             Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και η αναχώρηση έως τις 18:00 της Κυριακής.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το καταθετήριο του ποσού των 15,00 ή 7,00 ευρώ.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.        

            Η κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό της ΠΟΣΥΠ, στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR50 0171 6660 0066 6610 5127 529 και θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η αιτιολογία «συνδρομή κατασκήνωσης» και η περίοδος ( π.χ. Ονοματεπώνυμο σας Συνδρομή Κατασκήνωσης 3η ).

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                         ΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΝΙΔΗ

Εμφανίσεις: 3129